Värnamos bästa bilverkstad!

Nu tänkte jag att vi skulle prata om en bilverkstad i Värnamo som jag tycker är värd all uppmärksamhet som den kan få. Perssons Div. Service är ett företag som jag har vänt mig till nu i många år när bilen behöver service eller ska lagas. Perssons Div. Service har alltid funnits där i alla situationer man kan tänka sig som involverar en trasig bil, eller bara en bil i behov av service. Bor du i Värnamo eller i närheten och har tänkt boka en service inför besiktningen eller något liknande, så ska du boka in dig på Perssons Div. Service! Det är utan tvekan den bästa bilverkstaden jag någonsin vänt mig till, i alla fall. De som arbetar på verkstaden är alla supertrevliga, har lång erfarenhet och kompetens inom yrket och verkar ha något slags sjätte sinne för att lokalisera problem och åtgärda dem. Vissa är bara födda till att göra något särskilt, och jag tror att de på verkstaden verkligen är gjorda för att arbeta med bilar. De verkar dela en sådan slags passion för yrket som man sällan ser numera. Det är alltid väldigt roligt att komma dit också, för man möts alltid av ett vänligt leende, vilket är en mycket trevlig detalj. Hoppas att detta inlägg sätter sig på ert minne så att ni i framtiden kan komma ihåg just denna bilverkstad i Värnamo. Ibland skriver jag sådana här inlägg där jag tipsar om företag jag tycker är särskilt värda att ta upp lite extra, och det handlar inte om att jag är sponsrad eller liknande! Detta gör jag enbart för att jag tycker att det är roligt att rekommendera företag som verkligen är duktiga på det de gör. Ingen annan anledning. Så, nu ska ni få återgå till era nyårsbestyr! Ha en fin dag. 

Du gillar kanske också...