Renovering utav vårt kök

Hej på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Jag vet att ni är en hel del som har haft frågor och funderingar när det gäller det här med renovering i Danderyd med omnejd, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om detta idag. Jag har nämligen hittat ett företag som jag kommit att tycka om otroligt mycket inom renovering, och jag vill så klart tipsa vidare detta till er. IM-ProffsMan heter företaget, och är ett företag som jag själv fått som tips utav en nära vän till mig, som även hon valt att vända sig till dem. Jag vet att ni är en hel del som har haft svårt med att hitta företag som är kunniga och professionella inom just renovering, och även jag har faktiskt haft en del problem tidigare. Jag har tidigare vänt mig till en hel del företag som sagts kunna hjälpa mig med det som jag behövt hjälp med, men tyvärr har dessa företag inte kunnat ge mig den hjälp som jag behövt. Många företag har tillochmed känts oseriösa och oprofessionella, vilket är väldigt tråkigt. Jag blev därför så otroligt glad när jag hittade just IM-ProffsMan, då detta företag verkligen kunnat ge mig den hjälp som jag kände att jag behövde. Personalen hos IM-ProffsMan är otroligt duktiga när det kommer till kundservice, vilket är någonting som jag anser är väldigt viktigt. De visade att de verkligen ville skapa en bra relation till mig som kund, för att kunna ge mig mitt drömkök.

De arbetade under hela projektet med noggrannhet och kvalitet, och fokuserade mycket på mina egna behov och önskemål. Resultatet blev hur bra som helst, och jag är så otroligt glad över den hjälp som jag fått utav detta företag. Jag vill även tipsa er läsare som befinner er i Danderyd, Lidingö eller Södermalm med omnejd att vända er till just IM-ProffsMan. 

Du gillar kanske också...