Möbelrenovering – klimatsmart och bra!

Hallå på er allesammans som idag kommer in till bloggen. I dessa tider är miljö och hållbarhet “på tapeten”, därför tänker jag berätta för er om ett företag som kan hjälpa oss i Kristianstad och Lund med bland annat möbelrenovering. Det som är så bra med tjänster som möbelrenovering och möbeltapetsering, det är att man tar vara på det som redan finns, och renoverar och snyggar upp sakerna, istället för att slänga det och köpa nytt. Jag hoppas verkligen att fler människor börjar tänka i den här termen hållbarhet, och vad det innebär. RM Möbel & Antik, är ett företag som renoverar och snyggar till det som är gammalt. Många gånger blir de gamla möblerna som om de vore i nyskick. Det här mår både plånboken och miljön riktigt bra av, och det är så bra att den här verkstaden finns. 

 

Jag har ett hem där det inte ser ut som hos alla andra. Jag tycker mycket om gamla saker. Det har tagit mig flera år att få ett personligt hem, och jag är rädd om mina saker och skulle nog påstå att jag vårdar dem väl. Nu hade jag en gammal soffgrupp med tillhörande bord, som ärligt talat såg ut som om de hade passerat bäst före datum. Men tack vare att jag lämnade in dessa möbler på RM Möbel & Antik, så har jag fått tillbaka möbler som ser ut som om de vore nya, trots att de väl går in under benämningen “antikt”. Jag har fler saker i mitt hem som jag planerar att lämna in för renovering. Därför vill jag uppmana er som har gamla möbler som kanske ser lite luggslitna ut att inte kasta dem. Behåll det som är originellt istället för att köpa nya platta paket som är massproducerat. Förutom möbelrenovering erbjuds också målning och fönsterrenovering. 

 

Du gillar kanske också...