Inred med blommor

Det är regntunga skyar utomhus och regnet smattrar mot rutorna. Jag har inte så mycket annat att välja på än att stanna inne. Som tur är så trivs jag så fint här i min lägenhet. Jag tänkte att jag skulle dela med mig till er av mina bästa inredningstips. Blommor! Jag bor i Norsborg och därför brukar jag besöka en blomsterbutik här i närheten som heter RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design. Det här är en blomsterbutik i Norsborg, men det är också en bra butik för den som har sökt efter en blomsterbutik i Huddinge eller i Tumba.  

 

Jag brukar alltid ha en vas med färska blommor ståendes på vardagsrumsbordet, och i fönstren har jag vackra krukväxter. Det är viktigt för mig att kunna ha snygga krukor, så ser det så mycket vackrare ut. Allt det här köper jag på RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design. De har ett sortiment som hela tiden förnyas. Särskilt spännande är det att besöka denna butik inför en ny årstid. Det finns alltid något extra intressant både inför sommaren och strax före jul. Det är väldigt fint menar jag, att kunna handla i en sådan här butik där de som arbetar är utbildade florister, och kan ge helt andra råd och tips och hjälp än vad man får om man handlar på en stormarknad. Dessutom har blommorna genomgått en kvalitetskontroll vilket innebär att mina färska blommor som står på bordet, håller sig fräscha i flera dygn. Jag är så tacksam över att ha en så här fin blomsterbutik i Norsborg att gå till. Jag hoppas nu att alla min fina läsare också kommer att tycka om den här blomsterbutiken! 

Du gillar kanske också...